Food intake and weight loss of surviving inpatients in the course of COVID-19 infection: A longitudinal study of the multicenter NutriCoviD30 cohort - Archive ouverte HAL
Article Dans Une Revue Nutrition Année : 2022

Food intake and weight loss of surviving inpatients in the course of COVID-19 infection: A longitudinal study of the multicenter NutriCoviD30 cohort

Karine Lambert
  • Fonction : Auteur
Fichier principal
Vignette du fichier
S0899900721002951.pdf (875.49 Ko) Télécharger le fichier
Origine Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-03351419 , version 1 (16-10-2023)

Licence

Identifiants

Citer

Marie-France Vaillant, Lydiane Agier, Caroline Martineau, Manon Philipponneau, Dorothée Romand, et al.. Food intake and weight loss of surviving inpatients in the course of COVID-19 infection: A longitudinal study of the multicenter NutriCoviD30 cohort. Nutrition, 2022, 93, pp.111433. ⟨10.1016/j.nut.2021.111433⟩. ⟨hal-03351419⟩
2669 Consultations
16 Téléchargements

Altmetric

Partager

More