Food intake and weight loss of surviving inpatients in the course of COVID-19 infection: A longitudinal study of the multicenter NutriCoviD30 cohort - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu Accéder directement à la navigation
Article dans une revue

Food intake and weight loss of surviving inpatients in the course of COVID-19 infection: A longitudinal study of the multicenter NutriCoviD30 cohort

Type de document :
Article dans une revue
Liste complète des métadonnées

https://hal-normandie-univ.archives-ouvertes.fr/hal-03351419
Contributeur : Sabine Douville Connectez-vous pour contacter le contributeur
Soumis le : mercredi 22 septembre 2021 - 12:21:46
Dernière modification le : vendredi 19 novembre 2021 - 10:14:05

Lien texte intégral

Identifiants

Citation

Marie-France Vaillant, Lydiane Agier, Caroline Martineau, Manon Philipponneau, Dorothée Romand, et al.. Food intake and weight loss of surviving inpatients in the course of COVID-19 infection: A longitudinal study of the multicenter NutriCoviD30 cohort. Nutrition, Elsevier, 2022, 93, pp.111433. ⟨10.1016/j.nut.2021.111433⟩. ⟨hal-03351419⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

606